Open Technologies

Open Technologies is onderzoekgeoriënteerd, heeft een lange termijn visie en is ondernemend. Dit zijn de pilaren waarop Open Technologies gebouwd is. Open Technologies is een Italiaanse ontwikkelaar en producent van professionele optische 3D witlicht scanners.

vanderKampen is de geautoriseerde distributeur van Open Technologies 3D Scanners in de Benelux.

AESC

AESC is distributeur van Ansys SpaceClaim in de Benelux. Ansys SpaceClaim is ‘s werelds snelste Direct Modeling software met uitstekende functionaliteiten voor Reverse Engineering. Dat is ook de reden waarom wij Ansys SpaceClaim gebruiken tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Door onze kennis in 3D Scanning en Reverse Engineering en de kennis van AESC op het gebied van Direct Modeling is er een krachtige formule ontstaan. Waar AESC vanderKampen Solid Modeling adviseert aan haar klanten als 3D scanning specialist, adviseert vanderKampen Solid Modeling AESC als CAD/modelleer specialist.

Door de pure Direct Modeling technologie van Ansys SpaceClaim bent u in staat om uw scan op eenvoudige wijze om te zetten naar een volledig aanpasbaar solid model. Daarnaast is het een volledig CAD-systeem welke dure en complexe software kan vervangen. Met de lage instapprijs en zeer krachtige tools is het een investering die zich snel terugverdient.

AESC levert de software, verzorgt de cursussen, geeft support en levert consultancy. Voor meer informatie gaat u naar www.aesc.nl.

Lay3rs

Partner van het Eindhovense Lay3rs, een modern bedrijf met eigen 3D printing experience store. Wij werken samen door professionele scanning service aan te bieden aan partners en klanten van Lay3rs. Hierdoor vergroten wij ons netwerk binnen de regio. 

Objexlab

vanderKampen solid modeling is partner van Objexlab met als hoofddoel kennis uit te wisselen met het onderwijs en andere partners van Objexlab. Zo ontstaat er de mogelijkheid om de kennis in de regio te versterken. Samen met andere toonaangevende partners is het Objexlab ontstaat er een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs. Wij steunen het onderwijs onder andere door lezingen te geven aan studenten van Fontys Hogeschool voor Engineering in Eindhoven.